top of page
WhatsApp Image 2022-03-22 at 10.18_edited.jpg

Aanbod

Als EcoTuners® nemen we je graag mee op een boeiend transformatiepad. Je kan kennismaken via korte workshops of je kan instappen in een van de langere trajecten. 

EcoTuning Voor groepen

Kennismaken met EcoTuning: 'de Dompeldag'

In een dagworkshop kan je ervaren wat EcoTuning inhoudt. We trekken de natuur in en doen samen een aantal oefeningen. De natuur en de groep versterkt wat we doen en we nemen de tijd om het echt te laten binnenkomen. Na deze beleving zal het voor jou zeker duidelijk zijn of je hier meer van wil proeven!

Meer info.

 

Kennismaken met EcoTuning: 'de Avondreeks'

In een avondreeks EcoTuning kan je ervaren en verdiepen wat EcoTuning met je doet. We trekken Mollendaalbos in en doen samen een aantal oefeningen. De natuur en de groep versterkt wat we doen en we nemen de tijd om het echt te laten binnenkomen. We gaan ontspannen, herladen en in resonantie met het bos weer naar huis.

Meer info.

 

Jaarreeks EcoTuning: ‘de Roedelreeks’ 

In een vaste groep van ongeveer tien personen gaan we elke laatste zaterdag van de maand de natuur in. We zoeken steeds een mooie, resonerende plek op en verbinden ons met de groep, met de plek en met al wat er is. Ideaal gezien start je in de lente en rond je af in de herfst, maar je kan ook korter of langer meedoen, al naar gelang de behoefte.

Meer info.

 

Intensief jaartraject EcoTuning: ‘de VierSeizoenen’       

Bestaande uit vijf natuurdagen in verdiepende natuurplekken in het land, zeven sessies online, twee weekends en een driedaagse in de zomer. Een verbazingwekkend traject waarin we echt diep gaan met een enorme impact op jezelf, je werk en al wat je doet en wie je bent… We geven samen ook vorm aan een concreet project in co-creatie zodat onze samenwerking niet hoeft te stoppen na dit traject!  Volgend traject start in maart 2024 en loopt tot oktober 2024.

Meer info.

 

Je eigen ecosysteem: ‘het THuisTraject’

Hoe kan je echt thuiskomen in je huis, je tuin en jezelf? Dit is een groepstraject dat start in en met jouw tuin. Hoe verbinden we ons terug met de natuur en hoe pakken we dat concreet aan op de plek waar we wonen vanuit Ecologie, Permacultuur en EcoTuning. In een kleine groep gaan we boeiende ervaringen beleven van tuin tot tuin.

Meer info.

Yoga voor groepen

Terra Yoga

Naast activiteiten rond natuurverbinding organiseert Benoît ook klassieke yogalessen in Neervelp: verdiepende en verstillende Hatha Yoga. Als het weer het toelaat doen we de yogareeks buiten in verbinding met het groen, anders hebben we de mooie ecologische ruimte van De Broeikas tot onze beschikking.

Meer info.

Individueel

Begeleiding op jouw eigen pad. Voel je dat je soms wat 'richtingaanwijzers' mist in deze bijzondere wereld en zou je graag voor een bepaald traject wat meer persoonlijk/intensiever begeleidt worden? De natuur rondom ons coacht ons een goede richting op. Voorbeelden van wat een individueel traject als aandachtspunt kan omvatten:

  • Natuuronderdompeling en natuurcoaching

  • Observatie, herinnering en heropleving van de natuur in onszelf

  • Herstellen en afstellen van onze innerlijke energie in resonantie met de natuur

  • Een introductie tot natuuryoga en de effecten op onszelf en onze omgeving

  • Begeleiding bij het inzetten van jouw kwaliteiten in een veranderende wereld

 

Interesse? Neem contact met ons op. Dan bekijken we samen welke workshop of traject het meest geschikt is voor jou op dit moment.

"Als iemand echt van de natuur houdt,
vindt men overal schoonheid."
Vincent van Gogh
bottom of page