top of page
WhatsApp Image 2022-03-22 at 10.18.16 (1).jpeg

THuis-Traject

Samen in verbinding. Via je huis en je tuin, op zoek naar een THuis voor je Zelf. Heel concreet en praktisch.

Wat is een THuis-Traject?

Samen met een kleine groep van 6 à 8 personen gaan we aan de slag rond ons eigen huis en tuin. Hoe nemen we de natuur en ons natuurlijke zelf mee op de plek waar we wonen, waar we zijn? Hoe zorgen we voor een optimaal ecosysteem waar we volledig in onze kracht kunnen staan? We starten vanuit onze tuin, maar nemen ons huis en onszelf mee in het traject. En we leren ook veel van de projecten van onze traject-genoten!

Wat doen we concreet?

 

We gaan allemaal op bezoek bij elkaar! Om beurten zijn we gastheer/gastvrouw voor de hele groep. We maken verbinding met de plek en elk kiest een project, rond huis en tuin, waar uiteraard de natuur centraal staat. Dit gaan we voorbereiden, uitwerken.

Praktisch

  • 1 inloopdag bij de begeleider: opstart en uitleg projecten

  • Op bezoek bij elkeen z'n thuis

  • Een aantal virtuele bijeenkomsten waarbij we elkaars projecten voorstellen

  • Een dag afronding, uitwisseling en delen

Voor wie?

Wil je heel concreet stappen zetten in je huis of je tuin om zelf bij te dragen aan een 'andere wereld'? Wil je samen met anderen de verbondenheid voelen met de natuur, en dat tot in je eigen ecosysteem? Het geeft je een boost om concreet aan de slag te gaan en zet dromen om in actie. Een zeer brede aanpak waar de wederkerigheid van onze verbinding met de natuur helemaal gaat bloeien!

Van zodra er zes kandidaten zijn starten we een volgend traject op!

Vraag naar onze prijzen en ons gedetailleerd programma!

 

Goesting? Schrijf je in! Of contacteer ons als je nog vragen hebt.

"De levende natuur heeft geen spijt en maakt zich geen zorgen, maar reageert instinctief op het hier en nu. Het is een omgeving die uitnodigt tot contemplatie en meditatie"
S. Kaplan 
bottom of page