top of page
IMG_20220713_084210_edited.jpg

Intunen in je eigen tuin of plek

IMG_20220614_094149.jpg

Wat is tuinTuning

Wij begeleiden jou om zelf in je tuin aan de slag te gaan met de uitdagingen die we samen graag in de wereld zetten. Hoe maak je van je tuin weer een harmonieus pareltje, zodat jijzelf (je ecozelf), je omgeving en het grotere natuurlijke geheel er allen baat bij hebben?

Wat is plekTuning

Hoe graag we ook met een tuin aan de slag gaan, des te liever werken we met plekken! Bijzondere plekken, ruimere plekken, bossen, parken,... We benaderen ze elk vanuit hun eigen kracht, potentie en energie! Ook hier, resonantie troef!

Concreet?

We gaan aan de slag met het bodemweb, evenwichten, plantenkeuze, eetbaar groen, feng shui,

We starten steeds, na een eerste kennismaking, met een hele dag in de tuin of op de plek. We noemen dit een intune-dag: de plek aanvoelen, ermee verbinden en inspiratie sprokkelen. Voor een tuin zorgt één iemand voor de begeleiding, voor een plek komen we met z'n tweeën.

We benaderen dan de plek enerzijds vanuit wensen en dromen van de tijdelijke bewoners, anderzijds nemen we ook de potentie, energie en verlangens van de plek zelf met al zijn entiteiten mee.

Nadien kunnen we planmatig en/of in de vorm van een praktische begeleiding aan de slag.

IMG_20220509_192000.jpg
IMG_20220509_191857.jpg

Interesse of vragen?

Uiteraard zijn hier nog heel wat vragen die opborrelen als je over een concrete plek aan het dromen gaat. Neem hieronder contact op met ons.

bottom of page