top of page
IMG_20220804_144555~2.jpg

Avondreeks
EcoTuning

IMG_20210509_152915.jpg

Tien avonden samen het bos intrekken, zowel tijdens een zwoele nazomeravond als in de krakende, donkere winteruren. En dit op een andere manier dan we gewoon zijn. In groep, versterkend, verdiepend, elke week weer op een andere intensere manier. De natuur ontsluiert ons haar magische energie!

Een Avondreeks EcoTuning?

Een mooie vorm om kennis te maken met Ecotuning!  Maar het repetitieve aspect biedt ons bijkomend de kans om samen echt en intens samen te beleven... als vertrekpunt. Waar we uitkomen zal voor elk van ons anders zijn.

We gaan met een kleine of iets grotere groep op maandagavond twee uren samen het bos in. Soms stappen we wat meer, soms blijven we langer op dezelfde plek. Deze activiteit heeft een specifieke opbouw waarbij we stilstaan bij onze band met de natuur. We doen een aantal oefeningen om die relatie te observeren en te verdiepen. We gaan voornamelijk al onze zintuigen gebruiken en door de aangepaste benadering gaan we via bewondering elk op ons eigen tempo naar verwondering. In die relatie die we (terug) opbouwen met de natuur en met de groep gaat op een zeer bijzondere manier weer energie stromen, zowel tussen elkaar als binnen in ons.

Wat heb ik eraan?

Je zal een aantal ervaringen opdoen die zeker de moeite zijn. Je neemt uiteraard de voordelen mee van in de natuur te zijn: ontspanning, effect op je immuunsysteem, verhoogde zuurstofcirculatie in je hele lichaam, goed voelen,... Maar bovenop kan je genieten van meer energie, vrijgekomen aandacht, meer positieve gevoelens en een grotere verbondenheid met alles om je heen. Het gaat allemaal gewoon terug stromen!

Praktisch

Volgende Avondreeks: laat me weten als je interesse hebt, telkens van 19:45 tot 21:45, Mollendaalbos in Bierbeek.

Voor deelname betaal je 20 euro per avond of 180 euro voor de 10 avonden samen. Neem contact met ons op als dit voor jou een probleem mocht zijn: dan betaal je naar wens en mogelijkheden! Je mag ook meer bijdragen zodat je iemand die het anders niet zou kunnen toch de mogelijkheid biedt deel te nemen. Alvast bedankt.

In een rugzakje neem je best een drinkbus, iets om op te zitten als het nat is en aangepaste kledij mee. Een boekje om ervaringen, inzichten en intenties te noteren kan handig zijn. Ook als er kans is op regen nemen we die regen mee op ons pad... uiteraard.

Goesting? Schrijf je in! Of contacteer ons als je nog vragen hebt.

"De levende natuur heeft geen spijt en maakt zich geen zorgen, maar reageert instinctief op het hier en nu. Het is een omgeving die uitnodigt tot contemplatie en meditatie"
S. Kaplan 
bottom of page