top of page
Image by Mike Erskine

Roedelreeks

Jezelf leren kennen, in verbinding. Verdiepend in de groep. Met de groep de verbinding aangaan met het grotere natuurlijke geheel. Zo sterk!

Wat is een Roedelreeks?

Elke maand komen we een hele dag samen met een vaste groep van ongeveer 10 personen. Je engageert je voor minimaal 3 dagen. Ideaal gezien ga je een jaar mee, maar het kan korter of langer. Je kan bij deze reeks aansluiten als er een plaats vrij komt. Deze activiteit gaan vooral over verdiepen, inbedding en het effect van samen en met de natuur aan de slag te gaan. We zijn ook elkaars gids op deze reis van natuurverbinding.

Wat doen we concreet?

We trekken uiteraard de natuur in. Dit kan een natuurgebied of een bos, maar ook een park of een tuin zijn, de kust of de Ardennen. Dit is afhankelijk van de groep en van het proces dat we samen gaan. Soms komen we terug naar eenzelfde plek om meer de diepte in te gaan. We combineren ook hier onder andere activiteiten van natuurcoaching, yoga en EcoTuning. We gaan al wandelend onderweg, maar staan frequent op bijzondere plekken stil om oefeningen te doen of te delen met elkaar. Zo lopen we dus nooit veel kilometers maar zijn toch samen op pad.

Praktisch

We komen samen één zaterdag per maand van 10u tot 16u. Soms spreken we samen af op andere uren (bv. met een avond en vuurtje erbij of vroeg 's ochtends om ons met de dieren of de zonsopgang te verbinden) of op een bijzondere locatie. Hiervan word je uiteraard tijdig op de hoogte gebracht. Ieder neemt zijn lunch en drinkbus mee, een kleine rugzak en aan het weer aangepaste kledij!

Indien je interesse hebt voor de Roedelreeks stuur je me een mailtje om de komende data te ontvangen.

Per drie zaterdagen betaal je 230 euro. Neem contact met ons op als dit voor jou een probleem mocht zijn: dan betaal je naar wens en mogelijkheden! Je mag ook meer bijdragen zodat je iemand die het anders niet zou kunnen toch de mogelijkheid biedt deel te nemen. Alvast bedankt.

In een rugzakje neem je best je lunch, een drinkbus, iets om op te zitten als het nat is en aangepaste kledij mee. Een boekje om ervaringen, inzichten en intenties te noteren kan handig zijn. Ook als er kans is op regen nemen we die regen mee op onze tocht... uiteraard.

Als bonus is er per jaar van deelname één individuele begeleiding inbegrepen.

Je kan steeds instappen als er een plaats vrijkomt!

Goesting? Informeer naar plaats! Of contacteer ons als je nog vragen hebt.

"Make your heartbeat match the beat of the universe,
and match your nature with nature"
Joseph Campbell
bottom of page