top of page

 Yoga in Boutersem

DSC_0555.jpg
Image by Samuel Austin

verbinding 

lichaam en geest worden één

Yoga brengt je naar jezelf, naar je kern. Het brengt je naar een staat van ‘zijn’ waar het leven eenvoudiger is. Waar alles simpel mag zijn en tegelijkertijd oh zo krachtig. Ademen, bewegen, je lijf voelen en genieten van wat is. 

Bij regelmatige beoefening haalt yoga je uit je hoofd en verbindt je zo sterk met jezelf dat je van daar uit veel harmonischer in verbinding kan gaan met anderen én met al de rest om ons heen.

groepslessen

yoga op jouw niveau

Een yogales werkt meer in de diepte als ieder op zijn eigen tempo durft te werken. Ieder heeft zijn eigenheden of beperkingen en bij yoga is het essentieel om daar rekening mee te houden. Het gaat er niet om superlenig te zijn of een houding exact uit te voeren, maar eerder om de houdingen zo aan te passen dat ze op je lijf geschreven staan. Dan alleen kan yoga zijn verbazingwekkende eigenschappen uitrollen op je matje. 

 

In de lessen werken we steeds in kleine groepen en maken we tijd voor de nodige uitleg zodat we ook duidelijk weten wanneer, hoe en waarom we iets doen.

DSC_0534.jpg
Image by Jan Huber

natuur

workshops buiten

Yoga is een heel sterk hulpmiddel om steeds opnieuw in je kracht te gaan staan. Maar voor mij kan de natuur een minstens even krachtige werking hebben. Na een wandeling in de bergen, een trektocht door de bossen of uitwaaien aan de kust voel je je verfrist, energieker en een stuk meer ontspannen. Net als Yoga heeft ook de natuur de kracht om mensen met zichzelf in verbinding te brengen, harmonie te vinden en je eigen kracht en intuïtie te herontdekken. 

Daarom plan ik regelmatig activiteiten in waar we de deugden van zowel yoga als natuur met elkaar in verbinding brengen. Mooi om zien hoe die combinatie steeds weer opnieuw heel diep kan inwerken.

bottom of page